Entertainment

Touch Consumer Promotions volgt alle relevante trends in de leisure markt van Nederland om zo onze high-perceived value promoties aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de eindklant.

Door de verschillende actieve campagnes met daarin een divers bereik aan eindklanten zijn wij een interessant afzetkanaal voor de dagattracties in Nederland. Zodoende hebben wij een breed assortiment waar uw zakelijke klanten, medewerkers en consumenten van kunnen profiteren. Van nationale tot lokale theatervoorstellingen, van grote musicals tot kleine shows. Van pretparken, dierentuinen en musea tot kartbanen en schaatsbanen.

Themavouchers of toegang tot het gehele aanbod

Onze kracht ligt in het ontwerpen van speciale themavouchers, opgeleverd in uw eigen huisstijl. Naast themavouchers met een specifiek entertainment aanbod, kunt u via ons Entertainment Voordeel concept toegang krijgen tot het gehele aanbod. Wij bieden zowel kortlopende promoties als jaarkaarten aan.

 

Themavouchers

Afhankelijk van uw doelgroep kunnen wij een themapromotie volledig op maat ontwikkelen. Bent u op zoek naar een tijdelijke of langdurige promotie voor vrouwen, mannen, families of een promotie die past bij de waarden van uw merk? Of wilt u liever een promotie inzetten die gericht is op het seizoen?

Laat u inspireren door onderstaande cases voor meer informatie over alle mogelijkheden of neem contact op met Stef Zantman via stef.zantman@touchpromotions.nl.

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.