Over TCP

Touch Consumer Promotions is sinds 2012 onderdeel van de Touch Incentive Performance Group en is gespecialiseerd in het leveren van High Perceived Value promoties.

TCP is specialist in het creëren van onderscheidende consumentenpromoties als alternatief voor standaard kortingspromoties, die zowel online als op de winkelvloer worden uitgerold. Met een sterk en ervaren team realiseren wij effectieve en spraakmakende campagnes op het gebied van reizen, vrije tijd en lifestyle. Hiermee levert TCP high perceived value – low cost consumenten promoties voor elke doelgroep en budget.

Onze missie

Touch Consumer Promotions wordt gedreven door positiviteit en optimisme. Een incentive is iets positiefs, dat voelt als een cadeautje waarmee mensen worden gemotiveerd en gestimuleerd om in beweging te komen en bepaald gedrag te vertonen.

Touch Consumer Promotions gelooft niet dat het altijd een duur of groot cadeau dient te zijn. Het gaat om de sympathie-factor. De glimlach, het goede gevoel. Het gaat om het ontwapende effect van het gebaar. De geste. De waardering. Het juiste cadeau op het juiste moment zorgt ervoor dat mensen positief openstaan voor verandering en optimaal willen presteren.

Contact opnemen

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.