Diner Jaarkaart Logo - een jaar lang 25% korting krijgt bij meer dan 1.250 aangesloten restaurants in heel Nederland!

VOORDELIG GENIETEN bij de lekkerste restaurants

Wat dacht je van 25% korting op een diner? Dat is toch een heerlijk idee! 
Laat jouw klanten of medewerkers daarom het hele jaar door voordelig genieten van heerlijke lunches of diners met de Diner Jaarkaart.  

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij ieder gebruik
Stimuleert herhalingsaankopen
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Dé meest smaakvolle (digitale) voordeelkaart!

De Diner Jaarkaart geeft kaarthouders 25% korting op de gehele rekening of op een speciaal geselecteerd menu. Er zijn meer dan 1.250 aangesloten restaurants in de hele Benelux. Zo is er voor iedereen wel wat wils! Hierdoor wordt er een blijvende waarde gecreeert, waardoor er een positieve associatie met jouw merk ontstaat bij ieder gebruik van de kaart. 

De Diner Jaarkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Dit flexibele kortingsconcept heeft ook nog eens een snelle time-to-market. Hierdoor kan er al binnen 1 week een promotionele campagne opgezet worden, maar dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen.

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft deze voordeelkaart een hoge belevingswaarde. Hierdoor is deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. Dankzij de aantrekkelijke b2b-tarieven van Touch Promotions kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Diner Jaarkaart Reserveringsplatform

Wil jij de Diner Jaarkaart cadeau geven aan jouw medewerkers of inzetten als added value promotie? Vraag een gratis proefcode aan en ervaar het gemak en plezier eerst zelf op www.dinerjaarkaart.nl 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met Diner Jaarkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met Diner Jaarkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.