Erop Uit Voordeelkaart Logo - kortingen tot wel 70% op de leukste dagjes weg in de Benelux

Tot 70% korting op de leukste dagjes uit met de erop uit voordeelkaart!

Ontdek dit succesvolle kortingsconcept voor de leukste dagjes uit in de Benelux! Van theatervoorstellingen, pretparken en dierentuinen tot bioscopen, musea en wellness faciliteiten… DErop Uit Voordeelkaart biedt het allemaal!

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij ieder gebruik
Stimuleert herhalingsaankopen
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Verras jouw klanten of medewerkers met de Erop uit voordeelkaart!

Naar de dierentuin? Heerlijk ontspannen in de sauna? Op ontdekkingstocht in het museum? Het kan allemaal met de Erop Uit Voordeelkaart! Deze kaart biedt tot maar liefst 70% korting op de leukste dagjes uit! Hierdoor maakt deze kaart vrijetijdsbesteding voor iedereen toegankelijk. Dit creëert een echte beleving voor klanten of medewerkers. Bovendien wordt er zo een positieve emotie toegevoegd aan jouw merk. Zodoende is er een positieve associatie met jouw merk bij ieder gebruik van de kaart.

Deze succesvolle voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Dit flexibele kortingsconcept heeft ook nog eens een snelle time-to-market. Afhankelijk van jouw wensen kan er al binnen 1 week gebruik worden gemaakt van het voordeelplatform. De Erop Uit Voordeelkaart kan bijvoorbeeld ook in een eigen look en feel opgeleverd worden. Al duurt dit wel iets langer!

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Erop Uit Voordeelkaart een hoge belevingswaarde. Hierdoor is deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. Dankzij de aantrekkelijke b2b-tarieven van Touch Promotions kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Erop Uit Voordeelplatform

Het Erop Uit Voordeelplatform staat vol met kortingen op de leukste uitjes!
Vraag een gratis proefcode aan en bekijk het Erop Uit Voordeelplatform zelf op
www.eropuitvoordeel.nl

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met de Erop Uit Voordeelkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met de Erop Uit Voordeelkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.