voor een gezonde, verantwoorde levensstijl

 Geniet van unieke kortingen op mooie en gezonde producten, behandelingen en diensten. Alles wat jij nodig hebt om nog stralender voor de dag te komen, daar dragen wij graag aan bij met de Gezond & Fit Voordeelkaart! 

 

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij ieder gebruik
Stimuleert herhalingsaankopen
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Maak een gezonde, verantwoorde levensstijl gemakkelijk met deze voordeelkaart!

Met de Gezond & Fit Voordeelkaart ontvangt de kaarthouder exclusieve kortingen op gezonde producten en diensten zoals voeding, verzorgingsproducten, beautybehandelingen, sportlessen en wellness locaties.

De voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept met een snelle time-to-market. Afhankelijk van jouw wensen kan er al binnen 1 week gebruik worden gemaakt van het voordeelplatform. Ook kan de Gezond & Fit Voordeelkaart compleet in eigen look en feel opgeleverd worden. Al duurt dit wel iets langer!

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Gezond & Fit Voordeelkaart een hoge belevingswaarde. Hierdoor is deze voordeelkaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. Dankzij de aantrekkelijke b2b-tarieven van Touch kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Gezond & Fit Voordeelplatform

Het Gezond & Fit Voordeelplatform staat vol met  unieke kortingen op mooie en gezonde producten, behandelingen en diensten. Vraag een gratis proefcode aan en bekijk het platform zelf op www.gezondenfit.nl.

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne met de Gezond & Fit Voordeelkaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne met de Gezond & Fit Voordeelkaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.