Logo Home Voordeelkaart; een uniek promotiemiddel welke flexibel inzetbaar is voor een marketing campagne of promotie voor zowel klanten of medewerkers. Tot wel 70% korting op het leukste woonvoordeel!

Gewoon altijd het leukste woonvoordeel!

Speel met jouw promotie in op de actualiteit met de Home Voordeelkaart. Biedt klanten of medewerkers iedere dag toegang tot de beste aanbiedingen voor in en rondom het huis!

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij ieder gebruik
Stimuleert herhalingsaankopen
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Ook thuis is er genoeg te beleven!

Home Voordeel biedt een unieke verzameling van verrassende deals op het gebied van interieur, keuken, sanitair, doe-het-zelf, tuinieren en tuinmeubilair en producten voor thuis. Dankzij de diversiteit van het Home-aanbod is er voor ieder wat wils! Dit maakt de Home Voordeelkaart toegankelijk voor een breed publiek. 

Deze succesvolle voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Dit flexibele kortingsconcept heeft ook nog eens een snelle time-to-market. Afhankelijk van jouw wensen kan er al binnen 1 week gebruik worden gemaakt van het Home Voordeelplatform. Ook kunnen de kaart en het platform compleet in eigen look en feel opgeleverd worden. Al duurt dit wel iets langer! 

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Home Voordeelkaart een hoge belevingswaarde. Hierdoor is deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. Dankzij de aantrekkelijke b2b-tarieven van Touch Promotions kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Home Voordeelplatform

Wil jij de Home Voordeelkaart cadeau geven aan jouw medewerkers of inzetten als added value promotie?
Vraag een gratis proefcode aan en bekijk het Home Voordeelplatform op www.homevoordeelkaart.nl

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met de Home Voordeelkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met de Home Voordeelkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.