Koffie & Gebak Cadeaukaart van Touch Promotions - een uniek promotiemiddel welke flexibel inzetbaar is voor een marketing campagne of promotie voor zowel klanten of medewerkers

€ 10,00 TE BESTEDEN aan een heerlijk (Ge)bakkie met de koffie & Gebak Cadeaukaart

De ultieme cadeaukaart voor klanten of medewerkers!

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij het gebruik
waardering t.o.v. jouw merk
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Geef een heerlijk (ge)bakkie cadeau!

Met de Koffie & Gebak Cadeaukaart ontvangt de kaarthouder € 10,00 vrij te besteden aan koffie en gebak bij maar liefst 1.000 landelijke inleverlocaties.

Deze luxe cadeaukaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector en heeft ook nog eens een snelle time-to-market. Hierdoor is deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. 

Informeer nu naar de mogelijkheden!

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne met de de Koffie & Gebak Cadeaukaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne met de Koffie & Gebak Cadeaukaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.