OVER Touch Promotions

Touch Promotions is dé specialist op het gebied van succesvolle consumentenpromoties, ticketing en incentives voor klanten en medewerkers.

Unieke promoties en incentives

Touch Promotions is sinds 1999 gespecialiseerd in loyalty & incentive concepten, consumentenpromoties en ticketing. Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëert Touch succesvolle alternatieven voor standaard kortingspromoties of medewerkersprogramma’s door de inzet van producten en content met een hoge belevingswaarde tegen lage kosten; added value promoties.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren.

Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Daarom neemt Touch niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

Over Touch - speclialist in loyalty en incentives concepten
0 %
full service
0
jaar ervaring
0 +
Loyalty Experts
0 +
tevreden klanten
Let's get in Touch! - Touch Promotions
Wil je weten waar kansen liggen voor jouw organisatie?  Wij helpen je graag! Stuur ons een bericht via het contactformulier of: