Added value promoties

Lever niet in op prijs of marge, maar voeg juist waarde toe aan jouw dienst of product met een added value promotie van Touch! 

Een succesvolle campagne zet consumenten aan tot hogere verkopen en prestaties

Een added value promotie is gebaseerd op het toevoegen van waarde aan een product of dienst. Dit doet Touch met behulp van onze eigen producten.  Door het toevoegen van deze waardevolle incentives hoeft er niet ingeleverd te worden op de prijs.

Een succesvolle marketingcampagne leidt tot een groei in omzet en marktaandeel en zelfs een hogere loyaliteit. In combinatie met de aantrekkelijke B2B-tarieven van Touch kan de Return On Investment (ROI) met de inzet van een added value promotie aanzienlijk verbeteren.

Onze content

Touch heeft een breed aanbod met unieke premium voordeelconcepten en cadeaukaarten. Zo biedt de Erop Uit Voordeelkaart tot wel 70% korting op de beste deals voor uit en thuis en is de Koffie & Gebak Cadeaukaart de lekkerste cadeaukaart! Bekijk het ruime aanbod hier. 

ONZE WERKWIJZE

We beginnen het traject met een kennismaking waarbij de ambities, doelen en intenties van jouw organisatie in kaart worden gebracht. Zo creëert Touch in samenspraak met jou een unieke promotionele campagne. Dankzij de inzet van onze eigen producten is er altijd een snelle time-to-market. 

ONZE SERVICE

Het grote voordeel is dat jij volledig ontzorgd wordt. Touch regelt een (digitale) cadeaukaart, de benodigde POS-materialen, een claim-/ of reserveringsplatform en de bijbehorende fulfilment van de campagne. Alles wordt, indien gewenst, compleet in jouw eigen huisstijl opgezet. Zo is alles van A tot Z geregeld. We bespreken alle mogelijkheden graag met jou tijdens een bakje koffie! 

Deze campagnes waren al een succes

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende added value promotie? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Meer weten over deze case of geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.