Waardeer, beloon en verras met incentives voor medewerkers!

Gelukkige en betrokken medewerkers zijn essentieel voor tevreden klanten en positieve resultaten. Waardeer, beloon en verras jouw medewerkers daarom voor het werk dat zij doen met de unieke incentives voor medewerkers van Touch!

Zet medewerkers in het zonnetje met incentives!

Door medewerkers op een positieve manier aan je organisatie te verbinden, behoud je de juiste mensen met de juiste instelling, kennis en vaardigheden. Doe dus ook eens iets extra’s voor jouw medewerkers. 

Ons assortiment
Touch heeft een breed aanbod met unieke premium voordeelconcepten, luxe cadeaukaarten en premiums die ingezet kunnen worden als incentives voor medewerkers. Zo wordt iedereen blij van een Pathé Voucher of motiveer je als werkgever een gezonde en verantwoorde levensstijl met de Gezond & Fit Voordeelkaart! Bekijk het ruime aanbod hier. 

Op zoek naar een structureel beloningsysteem? Denk dan eens aan een loyaliteitsprogramma voor medewerkers! Onze collega’s van Touch Incentive Marketing weten hier alles over en helpen je graag op weg. 

ONZE WERKWIJZE

We beginnen het traject met een kennismaking waarbij jouw ambities, doelen en intenties in kaart worden gebracht. Zo creëert Touch in samenspraak met jou een unieke promotionele campagne. Dankzij de inzet van onze eigen producten is er altijd een snelle time-to-market. 

ONZE SERVICE

Het grote voordeel is dat jij volledig ontzorgd wordt. Touch regelt de incentiveseen claim-/ of reserveringsplatform en de bijbehorende fulfilment van de campagne. Alles wordt compleet in jouw eigen huisstijl opgezet. Zo is alles van A tot Z geregeld. 

Unieke incentives en cadeaukaarten - Producten Touch Promotions

Deze campagnes waren al een succes

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.