Campagnes op maat gemaakt voor jou met de tailor made promoties van Touch!

Elke doelgroep en elke sector is anders en dat begrijpen we bij Touch. Daarom kijken we graag mee welke promotiemogelijkheden het beste aansluit bij jouw doelstellingen en creëren we een tailor made propositie voor jou. 

Creëer een unieke marketingcampagne met de tailor made mogelijkheden van Touch!

Dankzij sterke partnerships kan Touch altijd een ticketdeal of incentive aanbieden die feilloos aansluit bij de doelstellingen, doelgroep en periode in het jaar. 

ONZE CONTENT

Touch heeft een netwerk van meer dan 300 activiteitenlocaties in Nederland, België en Duitsland en een sterke samenwerking met diverse luxe merken. Denk hierbij aan tickets voor attractieparken, dierentuinen of sauna’s of producten van luxe merken als JBL, Woodwick of Walra. Dankzij dit ruime aanbod aan tickets en incentives is er altijd een oplossing die aansluit op jouw behoeften.

ONZE WERKWIJZE

We beginnen het traject met een kennismaking waarbij jouw ambities, doelen en intenties in kaart worden gebracht. De uiteindelijke campagne passen we aan op al deze informatie. Zo creeërt Touch in samenspraak met jou een unieke propositie in de afgesproken actieperiode.

ONZE SERVICE

Het grote voordeel is dat jij volledig ontzorgd wordt. Touch regelt een themavoucher, de benodigde POS-materialen, een claim-/ of reserveringsplatform en de bijbehorende fulfilment van de campagne. Alles wordt compleet in jouw eigen huisstijl opgezet. Zo is alles van A tot Z geregeld. 

Case Remark bij Touch Promotions - Marketing campagne & promoties o.b.v. een jaarrond planning - visual Remark

Deze tailor made promoties waren al een succes

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende tailor made promotie? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende tailor made promotie? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.