Ticket campagnes

Verras klanten met een eenmalige ticketactivatie of een structurele ticketcampagne en genereer extra online of in-store traffic met de tickets, vouchers en codes van Touch! 

Kies jij voor een eenmalige ticketactivatie? Of voor een onderscheidende ticketcampagne met tickets, vouchers & codes?

Tickets zijn een eenvoudige manier om het productassortiment te verbreden en tegelijkertijd een onderscheidende propositie ten opzichte van concurrenten te realiseren. Dankzij sterke partnerships kan Touch altijd een ticketdeal aanbieden die perfect aansluit bij de doelstellingen, doelgroep en periode in het jaar.

Ticketcampagnes zijn er in vele vormen en maten. Dit kan een incidentele activatie zijn of een structurele jaarplanning. Wij denken hier graag in mee en dankzij onze ticketing software zijn beiden gemakkelijk te realiseren.

ONs assortiment

Touch heeft een netwerk van meer dan 300 dagjes uit, arrangementen en voorstellingen in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan attractieparken, dierentuinen, musea,  sauna’s, bioscopen en vele andere activiteiten. Door dit ruime aanbod aan tickets is er altijd een oplossing die aansluit op jouw behoeften.

ONZE WERKWIJZE

We beginnen het traject met een kennismaking. Hierbij worden de ambities, doelen en intenties van jouw organisatie in kaart worden gebracht. Zo creëert Touch in samenspraak met jou een unieke ticketpropositie in de afgesproken actieperiode. Dit kan een eenmalige aanbieding zijn of een grootschalige ticketcampagne.

ONZE SERVICE

Het grote voordeel is dat jij volledig ontzorgd wordt. Touch regelt de contractering, een themavoucher, de benodigde POS-materialen, een claim-/ of reserveringsplatform en de bijbehorende fulfilment van de campagne. Alles wordt compleet in jouw eigen huisstijl opgezet. Zo is alles van A tot Z geregeld.

Tickets, Vouchers & Codes - unieke ticketdeals en campagnemogelijkheden

Deze campagnes waren al een succes

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een spraakmakende ticketcampagne voor jouw doelgroep? Onze Product Manager Frederique van Noord vertelt je graag meer! 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een spraakmakende ticketcampagne voor jouw doelgroep? Onze Product Manager Frederique van Noord vertelt je graag meer!