Smaak Voordeelkaart; een uniek promotiemiddel welke flexibel inzetbaar is voor een marketing campagne of promotie voor zowel klanten of medewerkers. Tot wel 70% korting op het smakelijkste voordeel!

De smaak voordeelkaart, dat is pas uitgekookt!

Smaak Voordeel biedt de beste deals rondom heerlijk eten. Denk aan kortingsvouchers en cadeaukaarten voor het lekkerste eten, kookworkshops, restaurantdeals en keukenaccessoires. Profiteer van veel en smakelijk voordeel!

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij ieder gebruik
Stimuleert herhalingsaankopen
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Verras jouw klanten of medewerkers met de SMAAK voordeelkaart!

De beste keukenaccessoires, heerlijke kookworkshop en korting bij de lekkerste restaurants! Het kan allemaal met de Smaak Voordeelkaart!

De Smaak Voordeelkaart is de opvolger van de Diner Jaarkaart en biedt zodoende een uitgebreider platform vol met smakelijk voordeel.

Deze succesvolle voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Dit flexibele kortingsconcept heeft ook nog eens een snelle time-to-market. Afhankelijk van jouw wensen kan er al binnen 1 week gebruik worden gemaakt van het voordeelplatform. De Smaak Voordeelkaart kan bijvoorbeeld ook in een eigen look en feel opgeleverd worden. Al duurt dit wel iets langer!

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Smaak Voordeelkaart een hoge belevingswaarde. Hierdoor is deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. Dankzij de aantrekkelijke b2b-tarieven van Touch Promotions kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

SMAAK Voordeelplatform

Het Smaak Voordeelplatform biedt de beste deals rondom heerlijk eten.  Profiteer van veel en smakelijk voordeel!

Vraag een gratis proefcode aan en bekijk het Smaak Voordeelplatform zelf op www.smaakvoordeel.nl

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met de Smaak Voordeelkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met de Smaak Voordeelkaart? Onze Commercial Director Stef Zantman weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.