Thuis Voordeelkaart logo - kortingen tot wel 70% op de beste deals voor thuis

De beste deals voor thuis met kortingen tot 70%!

Van (online) films, series of boeken tot cursussen en fitnesslessen of kids entertainment, verzorgingsproducten en tuinartikelen. Alles wat jouw klanten of medewerkers nodig hebben voor in en rondom het huis, daar dragen wij graag aan bij met de Thuis Voordeelkaart!

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij ieder gebruik
Stimuleert herhalingsaankopen
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Ook thuis is er tenslotte genoeg te beleven!

Leer koken uit de beste online kookboeken of laat de maaltijd lekker met korting thuis bezorgen. Bouw het huis om tot eigen privébioscoop of fitnesszaal of pak juist even wat tijd om te relaxen met één van de verwenpakketten of een goed (luister) boek. Dankzij de diversiteit van het Thuis-aanbod is er voor ieder wat wils! Dit maakt de Thuis Voordeelkaart toegankelijk voor een breed publiek. 

Deze premium voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector. Dit flexibele kortingsconcept heeft ook nog eens een snelle time-to-market. Afhankelijk van jouw wensen kan er al binnen 1 week gebruik worden gemaakt van het Thuis Voordeelplatform. Ook kunnen de kaart en het platform compleet in eigen look en feel opgeleverd worden. Al duurt dit wel iets langer! 

Met een consumentenwaarde van € 39,95 heeft de Thuis Voordeelkaart een hoge belevingswaarde. Hierdoor is deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes en added value promoties of als incentive voor medewerkers. Dankzij de aantrekkelijke b2b-tarieven van Touch Promotions kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren.

Informeer nu naar de mogelijkheden!

Thuis Voordeelplatform

Wil jij de Thuis Voordeelkaart cadeau geven aan jouw medewerkers of inzetten als added value promotie? Vraag een gratis proefcode aan en bekijk het Thuis Voordeelplatform op www.thuisvoordeelkaart.nl

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende promotie met de Thuis Voordeelkaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van. Neem contact op via dit formulier.