genereer extra online of in-store traffic met tickets

Creëer eenvoudig een unieke en onderscheidende propositie met een ticketcampagne dankzij de ticketsoftware van Touch. Your ticket to the future! 

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij ieder gebruik
Genereert extra traffic
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Creëer een unieke en onderscheidende propositie

Tickets zijn de perfecte activatie om (nieuwe) klanten naar jouw winkel of website te trekken. Dankzij de gespecialiseerde ticketsoftware van Touch is een ticketcampagne eenvoudig en snel opgezet. Dit maakt een ticketcampagne eenvoudig te realiseren. 

Het netwerk van Touch bestaat uit meer dan 300 dagjes uit en activiteitenlocaties in Nederland, België en Duitsland. Zo is er altijd een propositie die aansluit op doelstellingen, doelgroep en periode in het jaar. Hierdoor zorgen ticketdeals voor een unieke propositie in de markt. 

Ticketsoftware

De ticketsoftware van Touch biedt een gebruiksvriendelijke plug & play oplossing geschikt voor B2C, B2B en B2E.

Wil je het huidige assortiment van jouw webshop uitbreiden? De ticketsoftware van Touch is gemakkelijk te implementeren via een API-koppeling. Liever een hele nieuwe ticketshop opzetten? Ook hiervoor biedt de software tal van mogelijkheden. 

Dankzij de ticketsoftware van Touch wordt er een onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten gecreëerd. Bovendien kan dit type promotie de Return On Investment (ROI) aanzienlijk verbeteren dankzij de aantrekkelijke B2B-tarieven van Touch! 

Informeer nu naar de mogelijkheden

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een spraakmakende ticketcampagne voor jouw doelgroep? Onze Product Manager Frederique van Noord vertelt je graag meer! 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een spraakmakende ticketcampagne voor jouw doelgroep? Onze Product Manager Frederique van Noord vertelt je graag meer!