€ 10,00 TE BESTEDEN aan heerlijke verse producten met de verskadokaart

De ultieme cadeaukaart voor klanten of medewerkers!

Inzetbaar voor elke doelgroep
positieve associatie bij het gebruik
waardering t.o.v. jouw merk
onderscheidend t.o.v. concurrenten

Geniet van heerlijke verse producten met de verskadokaart

De Verskadokaart t.w.v. € 10,-  is in te leveren voor heerlijke verse producten bij diverse (speciaal)zaken en lunchrooms in heel Nederland. De cadeaukaart is eenmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het assortiment en lever de cadeaukaart in. Kijk voor alle deelnemende locaties en voor meer informatie op: www.verskadokaart.nl.

Deze luxe cadeaukaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector en heeft ook nog eens een snelle time-to-market. Hierdoor is deze kaart uitermate geschikt om flexibel in te zetten bij diverse campagnes enadded value promoties ofals incentive voor medewerkers. 

Informeer nu naar de mogelijkheden!

VERSKADO platform

Wil jij de Verskadokaart geven aan jouw medewerkers of inzetten als added value promotie? Vraag een gratis proefcode aan en bekijk het Verskado-platform op www.verskadokaart.nl

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne met de de Verskadokaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies. 

LET’S GET IN TOUCH!

Geïnteresseerd in een creatieve en doeltreffende marketingcampagne met de Verskadokaart? Onze Account Director Remco van der Linden weet hier alles van en helpt je graag op weg met een passend advies.